Sztárok

Így vallott szerelmet 26 évvel idősebb férjének Koholák Alexa

Odáig van idősebb párjáért az Éjjel-Nappal Budapest egykori szereplője. Életre szóló szerelemként jellemzi kapcsolatukat.

Egy éve él házasságban a drasztikusan lefogyott Koholák Alexa és 26 évvel idősebb párja, Balázs. Az ÉNB egykori sztárja megható sorokkal köszöntötte férjét első évfordulójuk alkalmából – írja a Bors.

1 éve mondtuk ki az IGENT! IGENT egy közös életre, egy igaz szerelemre, amit se a külvilág véleménye, se a családom kételkedése, se a nehézségek nem tudtak megállítani. Sokszor sírtunk, nevettünk együtt az 1 év alatt, rengeteget temettem az arcom a mellkasába, amikor minden rosszra fordult, de Ő mindig azt mondta, hogy mi KETTEN mindent megoldunk! (…) Mit is kívánhatnék még magamnak rajtad kívül az életben?! Csak azt szeretném, hogy míg világ a világ, mi KETTEN együtt éljünk és ha lehet ilyet kérni, akkor azon is túl, szeress és én szeresselek. Így kerek az életem, VELED! (…) SZERETLEK! Minden percben, minden pillanatban, mindörökkön örökké!” – írta közös fotójukhoz Koholák Alexa.

Alexa és férje amúgy egy spirituális központot működtetnek, ahol halálos betegségekre is gyógyulást ígérnek.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top