Sztárok

Vasvári Vivient szétszedik az udvarlók

Vasvári Vivien új életet kezdett.

Vasvári Vivien reméli, előbb-utóbb megérkezik a nagy ő az életébe – írja a Blikk. „Rengetegen próbálkoznak. Sokan írnak üzenetet, hogy szeretnének megismerni, randit kérnek. De szórakozóhelyen vagy akár az utcán is odajönnek, leszólítanak, ami – nem tagadom – jólesik. Egyelőre nem akarok kapcsolatot, de nyitott szemmel járok. Ha valaki bókol, azt nem utasítom el, de nem keresek most pasit. A gyermekeim, Ariana és Edward a legfontosabbak, velük próbálok minél több időt tölteni, hogy ők ne érezzenek semmit az új élethelyzetből” – mondta Vasvári Vivien, aki azt is elárulta, hogy rengeteg munkája van.

Fotó: smagpix

„Hála a jó égnek, nagyon sokat dolgozom, és végre magamra is van időm. Új életet kezdtem, amibe idővel, remélem, megérkezik a nagy ő. Szeretnék még gyermeket, régi álmom, hogy örökbe fogadjak egy gyerkőcöt, hiszem, hogy ez is sikerül majd” – mondta az egykori luxusfeleség.

(Fotó: smagpix)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top