Sztárok

Eldurvult az Ázsia Expressz, nézni is kínos – te hogy látod?

Az Ázsia Expresszben ismét arról ment a vita, hogy kiben lehet bízni, és ki az, aki a háttérben keveri a lapokat. A nézőknek masszív véleményük van mér a versenyzőkről – mi a te véleményedre vagyunk kíváncsiak.

Az Ázsia Expressz második évadának egyik legnagyobb meglepetése Gáspár Evelin, akit a nézők többsége imád, sokak szerint nagyon sokat változott pozitív irányba, éppen ezért győzelmet jósolnak nekik. A legnagyobbat Janicsák Veca esett a nézők szemében, kimutatta a foga fehérét, ez pedig sokaknak nem tetszik. Horváth Grétáékról is megvan a véleményük az embereknek, de őket eddig a nagy többség nem ismerte.

Ez egy masszív vélemény, ami jól összefoglalja a több száz hozzászólást, ami a műsor alatt érkezett az Ázsia Expressz oldalán megjelent posztok alá: 

Az Ázsia Expressz tegnapi különkiadásában éppen arról folyt a vita, hogy ki megbízható, és ki taktikázik a legtöbbet. A játékosok szerint Gréta és Dávid nagyon sokszor mást mondanak, szerintük viszont Evelin és Zsolti viszik a prímet. 

Ezen a ponton keveredett a vitába Demcsák Zsuzsa és Kandász Andi, akik elárulták Evelinéknek, hogy csúnyán kijátszották őket, itt pedig kiborult a bili. Evelint és Zsoltit nagyon rosszul érintette az, hogy véleményük szerint Gréta és Dávid nagyon csúnyán hátba szúrták őket. Gréta nem értett egyet a páros kijelentésével, elmondta, hogy bár igaz, hogy a játék elején még ki akarták tenni Zsoltiékat, jelen pillanatban erről már szó sem volt, és rendkívül rosszul érinti az, hogy hazugnak tartják őket. 

Horváth Gréta szerint Evelin minősíthetetlenül beszélt vele (Fotó: TV2 / Ázsia Expressz)

Amikor elmentek a hajszára a párosok, Janicsák Veca is kifejtette a véleményét. Szerinte Evelin mindent megkapott, és sosem kellett dolgoznia, csak most, 25 évesen kell először harcolnia valamiért, és nincs tisztában a világgal. Az Ázsia Expressz nézői ezt nem így gondolják, hiszen többek szerint pont az énekesnő az, aki mindent megkapott egész életében. 

A TV2 délután posztolt egy szavazást, ahol arra voltak kíváncsiak a szerkesztők, hogy melyik párosok keltik a legtöbb feszültséget, kik nélkül lenne nyugodtabb a verseny. A válasz nem annyira meglepő: a nézők szerint Gréta és Veca csinálja a fesztivált, de itt egy kis összefoglaló: 

A szavazést jól összefoglalja ez is, de a Facebookon néhány óra alatt közel háromszázan szavaztak

Az nlc. szavazásán nem kevernénk össze a párokat, mert azért nagy különbség van mondjuk Demcsák Zsuzsa és Kandi, vagy éppen Evelin és Zsolti, esetleg Veca és Ábel között. 

Mi is kíváncsiak vagyunk rá, hogy az olvasóink szerint kik okozzák a legtöbb konfliktust, és ez mennyire teszi szimpatikussá vagy éppen antipatikussá a versenyzőket.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top