Sztárok

Demcsák Zsuzsa tartja a kapcsolatot az egyik indiai befogadójával

Demcsák Zsuzsa nemcsak tapasztalatot, de szerelmet és barátokat is szerzett az Ázsia Expressz alatt.

Demcsák Zsuzsa negatív szereplőből pozitív hőssé alakult át, mióta megismerte a férjét, Krishant. A szerelmesek a forgatás leállásakor találkoztak először, két hétig folyamatosan együtt voltak, ekkortól pedig a műsorvezető kedélyállapota is teljesen megváltozott. Bár az igazságérzete most sem hagyja nyugodni, és beleszól a parázs vitákba, nagyon sokat változott a megítélése. Demcsák Zsuzsa a legújabb posztjában arról mesélt, hogy az indiai kaland alatt nemcsak a szerelmet találta meg, hanem életre szóló barátságot is kötött. 

,,Elöljáróban annyit, hogy azon kívül, hogy befogadtak, enni adtak, ruhát kaptunk, aludhattunk, tiszta szívből szerettek minket. És mi is őket! Azóta is tartjuk a kapcsolatot a nagypapával, akit Babunak hívhatunk, és persze a gyerekekkel, az unokákkal, akik megmosták és befonták a hajam (ezt érdemes megnézni az egyik képen), én pedig kifestettem a körmük és az arcuk. (…) Egyszer még visszatérünk hozzájuk, ezt Kandival megfogadtuk!” – írta a fotóhoz Zsuzsa, aki láthatóan elérzékenyült a sok jótól, amit ettől az indiai családtól kapott.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top