Sztárok

Kóbor János megmutatta 12 éves lányát

Kóbor János ahol csak tud, eldicsekszik a 12 éves Lénával, így tett a Fem3 Caféban is.

Kóbor János 2005-ben ismerte meg feleségét, Deme Zsókát, akitől egy lánya is született, a most 12 éves Léna. A zenész felesége modell volt, emellett fitneszedző, és a mai napig nagyon szuper formában van. A genetikáját örökölte a lánya, aki ugyan csak 12 éves, de már látszik, hogy nehéz lesz visszatartani az udvarlókat.

,,Egy kicsit korán jött ez a tinédzserség, mert csak 12 éves, de abszolút tinédzser kiscsaj lett. Úgy érzem, mostantól sokkal inkább Zsókával, az édesanyjával értenek egyet. (…) Idén szeretett volna elkezdeni szörfözni tanulni, de ez áttolódott a következő nyárra” – mesélte a lányáról Kóbor János a Fem3Café-ban, amelyet a Femina így foglalt össze. . Azt is elárulta, hogy nagyon szeretné, ha a tánc helyett más sportok, leginkább csapatsportok irányába menne, de a lánya nem így döntött. Továbbá az is kiderült, hogy örökölte a szülők genetikáját, de nem ő a legmagasabb az osztályban. 

Léna már 12 éves (Fotó: Fem3 / Fem3Café)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top