Sztárok

Ő Varga Iza ritkán látott édesanyja, Klára asszony

Szokás összehasonlítani a szülőket a gyerekeikkel, és most megnézhetjük, Varga Iza mennyire ütött az édesanyjára. Annyi biztos, hogy az életörömét tőle örökölte.

Nála jobban senki sem ismeri a Barátok közt népszerű színésznőjét. Varga Izabellát és édesanyját, a 71 éves Klára asszonyt nemigen láthattuk még együtt. Most a Story magazinnak igent mondtak egy közös fotózásra, és ebből a különleges alkalomból mesélnek egymásról, életük és családjuk megható, szeretetteli pillanatairól, és arról, mi mindent tanultak a másiktól.

„Anyutól tanultam meg, hogy nőnek lenni jó, és hogy az önfeláldozás az egyik legszebb dolog a világon. A példáján láttam, hogy a család és a gyerekek a legfontosabbak az életben, és azt is, hogy érdemes miattuk lemondani álmokról, vágyakról, mert ez az áldozat bőven megtérül.”

„Nekem az élet úgy hozta, kicsit többet kellett alkalmazkodnom, és örülök, hogy segíthettem abban, hogy Izának jobban sikerült megtartania az önállóságát – mondja erre az édesanyja –, de a legfontosabb erőnk, és ebben is hasonlítunk, hogy mi sosem kesergünk egy problémán, hanem inkább megoldjuk.”

Varga Izának a nevetése az egyik védjegye, legalábbis a színésznő szerint. Klára szerint a lánya nem terhel senkit sem a hétköznapok nehézségeivel, és a színésznő szerint ezt éppen az édesanyjától tanulta. 

„Ő hívja fel a figyelmünket arra, hogy milyen szépek az élet apró dolgai. Azt az életörömet, amit tőle örököltem, a lányaimban is viszontlátom. Ha találkozunk, vagy telefonon beszélünk, mindig feltöltődünk.”

Klára asszony büszkesége pedig jól érződik minden szavából, mozdulatából. 

„Büszke vagyok arra, hogy a siker és a népszerűség nem rontott a lelkén” – mondja végezetül.

A Story magazin címlapján láthatjuk Varga Izát az édesanyjával, Klárával

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top