Sztárok

Ezért nem jár kirándulni Csonka András

A színész inkább a passzív kikapcsolódási formákat részesíti előnyben. Bár szeret utazni, a természetjárást ritkán gyakorolja, mivel tart a kullancsveszélytől.

Szívesen fedez fel új és újabb vidékeket, országokat a refluxszal küzdő Csonka András, aki turistaként a közlekedés minden formáját előnyben részesíti. „Amikor elutazom valahova, nincs olyan közlekedési eszköz, amelyre ne ülnék fel. Lenyűgöz, hogy egyes országokban szinte minden harmadik sarkon van egy metróállomás, van, ahol egész városok húzódnak meg a metrók szintjén. Turistaként nagyon élvezem a tömegközlekedést, de ha van rá lehetőség, külföldön is szívesen vezetek. Szeretek is, és szerintem egész jól is vezetek” – mondta az RTL Klubon látható Kalandozóban az illatkúrára küldött színész, aki nem szeret egyedül nekivágni a nagyvilágnak.

Fotó: MTVA Fotó: Zih Zsolt

Azt szeretem, ha az élményeket megoszthatom valakivel” – tette hozzá Csonka András, aki inkább a passzív kikapcsolódási formákra esküszik. „Nagyon közel áll hozzám a mediterrán életstílus. Szeretek délutánonként lepihenni egy fél órára. Nem vagyok nagyon mozgalmas alkat. A Balatont se bicikliztem még körbe, de a túrázásban sem vagyok igazán jó. Az ismerőseim már betéve tudják, hogy mit mondok, még mielőtt elindulnánk kirándulni: És a kullancsok?! Így ezt is kihagyom. Inkább felfedezni szeretek új helyeket, új országokat. Ez jelenti számomra a kikapcsolódást” – árulta el a színész, aki bár vidékre is gyakran látogat, nem tudja elképzelni, hogy ott éljen.

Nagyon szeretek vidéken lenni, számos helyről őrzök szép emlékeket, már csak a fellépéseim miatt is. Ugyanakkor születésem óta a fővárosban élek, megszoktam a lakhelyem lüktetését, ritmusát, csendjét. Ez a véremben van, és enélkül nem tudnék létezni” – mondta a műsorvezetőnek, Tuka Nikinek a színész.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top