Sztárok

Miley Cyrus ismét szakított

A 26 éves énekesnő a hírek szerint már egy hónapja nincs együtt Kaitlynn Carterrel.

Amilyen nagy szerelemnek indult, olyan gyorsan véget is ért Miley Cyrus és Kaitlynn Carter kapcsolata. A People magazinnak nyilatkozó, mindkettőjüket jól ismerő forrás szerint a 26 éves énekesnő és Brody Jenner 31 éves exfelesége már jó egy hónapja nincs együtt. „Továbbra is barátok, és közel állnak egymáshoz, de már nincsenek romantikus kapcsolatban” – írja a lap.

Miley és Kaitlynn szerelme augusztus elején lett mindenki számára nyilvánvaló: azután, hogy nyilvánosságra került egy sor intim fotó, melyeken Miley és Kaitlynn egy hajó fedélzetén csókolózik – többek között. Liam Hemsworth, Miley ausztrál férje még a fotók megjelenésének napján bejelentette, hogy felbontja házasságát az énekesnővel.

A People-nek nyilatkozó forrás szerint Miley-t nem viselte meg az újabb szakítás. Továbbra is jó viszonyban van a 31 éves Kaitlynnel, akivel rövid időre még össze is költözött. A közösségi oldala szerint az énekesnő jelenleg Las Vegasban múlatja az idejét: szombat este édesanyjával és testvérével egy Def Leppard-koncerten volt.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top