Sztárok

Élete egyik legnehezebb időszakáról mesélt Balázs Andi

A színésznőnek számos tragédiát kellett már átélnie élete során. Máig nehezen viseli jó barátja, Bajor Imre elvesztését.

Számos szerettét elvesztette, mégis pozitívan próbál az élethez állni Balázs Andi. A 41 éves színésznőnek testvére, az édesanyja és több, nagyon jó barátja halálával kellett megbékélnie. 

Amíg élek, ezeket a tragédiákat hordozni fogom, el kellett fogadnom, hogy ez van, hogy ez mindig velem lesz

– mondta el a Karinthy Színház színésznője vasárnap este a Mondd el Tatár Csillának! című műsorban, az ATV-n. A színésznő megjegyezte, hogy számára terápia, ha a veszteségeiről beszélhet, és szerinte másoknak is segít azzal, ha őszintén a nyilvánosság elé tárja a gyászát.

A színésznő élete egyik legnehezebb időszakáról is mesélt:

Abban az évben, amikor az édesanyám meghalt, meghalt a barátom, Bajor Imi is. Egyszer csak ott volt az Imi hiánya is, ami egy másfajta gyászt rakott rám

– emlékezett vissza. Balázs Andi utolsó hónapjaiban sok időt töltött Bajor Imrével. A színésznő humorral próbálta meg oldani jó barátja sötét gondolatait. Imre sokat beszélt neki az érzéseiről. Bármilyen problémájuk volt, bizalommal fordulhattak egymáshoz.

(via)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top