Sztárok

Lengyel realityben szerepel Pumped Gabo

Pumped Gabo óriási lehetőséget kapott, a varsói Jersey Shore-ban szerepelhet.

Pumped Gabót utoljára a saját valóságshow-jában, a Pumpedékben szerepelt, bár pár adás erejéig a Gyertek át! című műsorban is láthattuk. A testépítő azóta leginkább a közösségi oldalát építgeti és edz, most viszont egy újabb lehetőséget kapott, hogy visszatérhessen a képernyőre: igaz, nem itthon, hanem Lengyelországban.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Hello @pumped_gabo 💪🏻 #nowysezon #ws12

Warsaw Shore (@warsawshore_official) által megosztott bejegyzés,

Pumped Gabo egyszer már forgatott ezzel a stábbal, pár napja viszont újra visszatért a lengyel fővárosba, hogy a régi brigáddal megkezdjék a munkát. 

A Warsaw Shore szereplőgárdája (Fotó: Wikipedia)

Az eredeti produkcióban, a Jersey Shore-ban amerikai fiatalok nyári kalandjait követhetjük végig. A csapat tagjai egy New Jersey-i tengerparti lakásba költöznek, mindezt úgy, hogy előtte még sohasem találkoztak egymással. Rengeteg bonyodalom, vita, szerelem, szex jellemzi a műsort, valószínűleg a lengyel verzióban is hasonló dolgokra számíthatunk. Mindenesetre kíváncsian várjuk, hogy mit hoz ki magából Pumped Gabo.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top