Sztárok

Horváth Gréta kamerába mondta: pocsékul érezte magát Ázsiában

Sok minden nem derül ki, hiszen ahogyan az Ázsia Expressz 2 halad előre, a szereplők egyre-másra megosztanak néhány kulisszatitkot. Most Horváth Grétán volt a sor.

Tegnap este tette ki a közösségi oldalára Horváth Gréta azt a videót, amit még Srí Lankán készített az Ázsia Expressz 2 forgatásán. Éppen egyedül volt, mivel nem tudott aludni, és hajnali háromkor már ébren volt, ezért korán lement reggelizni, közben pedig elmondta, mi történt vele. 

Horváth Gréta nem volt jól az Ázsia Expressz 2 forgatása alatt (Fotó: Instagram)

„Biztosan emlékeztek, de volt egy hosszabb leállásunk, és én ebben az időszakban sajnos betegeskedtem is. Elkaptam egy húgyúti fertőzést ami addig fajult, hogy brutális vesegörcseim voltak. Szerencsére az orvos aki velünk volt, egyből segített nekem, és 3 nap múlva szinte tünetmentes voltam” – írta a videó mellé Gréta, aki a felvételen arról beszélt, hogy hajnalban kelt fel a görcsökre, majd véres volt a vizelete. Bár a mondandóját akkor úgy zárta, hogy ez legyen a legnagyobb baja, és hogy érkezik a gyógyszer, a posztban azért felhívta a figyelmét mindenkinek: ilyen esetekben azonnal forduljanak orvoshoz. 

„Tavaly volt ezzel kapcsolatban egy posztom, amin meglepődtem, hogy mennyi nő küzd felfázással vagy hasonló problémákkal. Ennek a posztnak csak annyi a lényege, ha érzed, hogy baj van, fáj a hasad, a méhed vagy bármit észreveszel magadon, ami nem megszokott, akkor AZONNAL menj orvoshoz. Itt az ősz, és fontos a prevenció. Évente egyszer legalább menj el nőgyógyászhoz és vizsgáltasd meg magad! Szerencsére nem lett nagyobb bajom, de van, hogy a mai napig érzem ennek a dolognak a szövődményét. Sajnos aki egyszer felfázik, vagy hasonlóan lebetegszik, időnként elő tud jönni. Ráadásul itt 45 fok volt, nem ültem hideg helyen. Mivel itt a hideg, fokozottan figyelj erre. Ne hordj olyan gatyát és kabátot, amiből ki van a derekad, veséd. »Nyáron divatolunk, télen felöltözünk« – Mama mondja mindig nekem! NEM JÁTÉK!”

Itt megnézheted Horváth Gréta milyen pocsékul volt Ázsiában: 

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top