Sztárok

Egerszegi Krisztina családi háborúja egyszerű túlkapás

Háború robbant ki a politika miatt Egerszegi Krisztina családjában. Belekeveredett az olimpiai bajnok édesapja, annak unokái, valamint úszónőnknek az érdi polgármesteri székért induló volt sógora is.

Az utóbbi években nem egy családot, baráti kapcsolatot tett tönkre a politikai véleménykülönbség. Vajon mekkora lehet a baj Egerszegi Krisztináéknál? A polgármesterjelölt Tekauer Norbertet, valamint Egerszegi nagypapa legidősebb unokáját, az olimpiai bajnok keresztfiát, Márkot kérdezte meg a Story magazin munkatársa, hogyan éli meg a család az eseményeket.

Egerszegi Krisztina édesapja, Egerszegi János – az érdi kormánypárti polgármester Facebook-oldalán megjelent nyilatkozata szerint – családjával egyetemben, az unokáit is beleértve, elégedettek a városvezető munkájával, továbbra is támogatják, és arra biztatnak mindenkit, hogy szavazzanak rá. Az unokák azonban a közösségi médián keresztül rögtön válaszoltak: ők bizony nem értenek egyet a jelenlegi városvezetéssel, és nem is támogatják. Már csak azért sem, mert a hat Egerszegi unoka közül háromnak az édesapja is indul a polgármester-választáson a városvezető ellenében.

„A nagyapám nem szólt sem nekem, sem másnak a családban, hogy mire készül, ez a nyilatkozat indokolatlan túlkapás volt a részéről” – fogalmaz a legidősebb unoka, Tekauer Márk.

„Felháborított, hogy az egész család nevében tett támogatói nyilatkozatot T. Mészáros András, a jelenlegi érdi polgármester mellett, vagyis kampánycélokra használt fel minket. Emiatt gondoltam, gondoltuk, hogy reagálnunk kell.”

Márk azt mondja, 21 évesen megvan a saját véleménye, és az nem egyezik a nagyapjáéval.

„Sem az Egerszegi család véleményével. Kriszta bosszús, a neve úgy került be a sajtóba, hogy a családja harcban áll a politika miatt. Habár van benne némi igazság… Egyelőre nem beszéltünk erről otthon. A mi családunkban az a szokás, hogy a problémákat előbb megemésztjük, gondolkodunk rajtuk, majd jóval később megbeszéljük. De ez nem jelenti azt, hogy csökkent volna a szeretet, a tisztelet köztünk, és hogy nem állunk szóba egymással. Ezt bizonyítja, hogy az eset óta találkoztam már a nagyapámmal, több focimeccset is megnéztünk együtt. Ám még hátra van, hogy a történtekről beszélgessen velem és a család többi tagjával.”

Márk édesapja, Tekauer Norbert szerint – aki függetlenként indul az érdi polgármester-választáson – egykori apósa, Egerszegi János véleménynyilvánítása valójában neki szól.

Egerszegi Krisztina 

A Story magazinban olvasható, milyen viszály dúl Egerszegi Krisztina családjában

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top