Sztárok

Jolly: „Nem Suzy az áldozat, hanem én vagyok!”

Jolly és Suzy is megszólalt szétválásuk ügyében. Mindkét fél a saját igazát szajkózza a rajongóinak.

Véget nem érő üzengetés zajlik Jolly és Suzy között a szakításuk óta. A páros már egyre nehezebben dolgozik együtt a színpadon, ráadásul, a rajongóknak is megvan a véleményük a szétválásukról. Elsősorban Jollyt támadják, amiért egy fiatalabb nőért elhagyta párját és közös gyereküket. 

Fotó: Facebook

Jolly naponta több tucat levelet kap, hogy szégyellje magát, amiért otthagyta a családját. A rajongók azt írják, 21 éves barátnője csak a pénze miatt van vele, és el fogja hagyni. 

Barbarának semmi köze nem volt a mi válásunkhoz Suzyval. A házasságunk már réges-régen zátonyra futott, évek óta próbáltuk helyrehozni a kapcsolatunkat, de nem sikerült.

– mondta a Borsnak Jolly, aki szerint a rajongók Suzyt sajnálják, pedig neki is van valakije. „Kettőnk közül nem Suzy az áldozat, hanem én vagyok!” – figyelmeztetett a mulatós énekes.

Suzy: „Nem érdemeltem, hogy lemocskolt”

Suzy nem hagyta szó nélkül az őt ért vádakat. Szerinte Jolly úgy akarja magát megvédeni, hogy őt befeketíti. Nincs senkije, lányával kettesben élnek. A mulatós sztár csütörtök este a Tények Plusznak adott interjút, amiben elmesélte, hogy az augusztusi házassági évfordulójukra még száz száll rózsát kapott Jollytól, aki ez után nem sokkal elköltözött otthonról. Suzynak az fáj a legjobban, hogy férje neki és a kislányuknak azt mondta, hogy számára a család a legfontosabb.

Mindeközben Jolly 17 éves fia támogatja édesapját. Szerinte Barbara nagyon jó hatással van rá. Szilveszter tagadta a korábbi híreszteléseket, miszerint a fellépéseken ő lesz apja új duettpartnere Suzy helyett.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top