Sztárok

Oszter Alexandra magánélete rendeződött

Lehetett az elmúlt években hallani az Oszter Alexandra és a szülei közötti feszültségről, de ma már nem lehet oka a panaszra a színésznőnek. Rendeződött a magánélete, és nem csak a szüleivel való kapcsolata.

Oszter Alexandra úgy érzi, révbe ért a munkájában és a magánéletében egyaránt. Több lábon áll, miközben színésznőként dolgozik, fest is, mesekönyveket illusztrál, és áprilisban eljegyezték egymást párjával, Popovics Tamással, aki remekül kijön a kisfiával…  Szóval volt miről mesélnie a BEST magazinnak.

Popovics Tamás és Oszter Alexandra a Pénzt vagy éveket? című vetélkedőben idén tavasszal (Fotó: TV2)

„Nem adták ingyen a boldogságot, minden percéért megküzdöttem. Számomra a legnagyobb öröm, amikor a fiam azt mondja: Anya, te vagy a világ legjobb anyukája! Kincsem, még nem dőlhetek hátra, mondom ilyenkor, majd ha lesz egy szép és egészséges családod, jó munkád, amit szeretsz, amiben megbecsülnek, ha sikeres ember leszel. Erre persze várnom kell, Axelo csak kilencéves.”

A mai idillt hat évvel ezelőtt alapozta meg Alexandra, amikor Székesfehérváron új életet kezdett. Aztán négy évvel ezelőtt megismerkedett a világbajnok bokszolóval, igaz, nem bokszolóként, hanem a Csavargó élet írójaként. Alexandra és Tamás kapcsolata pedig azóta tart

„Nagy boldogság, hogy nemcsak én vagyok meg remekül Tamással, hanem a fiam is szereti őt, jó barátok lettek.”

A magánéletéről, a terveiről a Best magazinnak részletesen mesélt a színésznő. 

A Best magazinnak mesélt Oszter Alexandra

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top