Sztárok

Megszólalt: egészségügyi állapotáról vallott Sas József

Bár folyamatosan javul az állapota Sas Józsefnek, még mindig ágyhoz van kötve.

Sas József év elején kapott agyvérzést, és bár állapota folyamatosan javul, még mindig ágyhoz van kötve, felesége, Zsuzsa mellett egy ápoló is segíti a rehabilitációját – írja a Blikk.

„Igyekszem, gyógyulok, hogy minél hamarabb színpadra álljak, de szerintem ez egyelőre nem fog menni. Mindent megteszek, azt hiszem, jó beteg vagyok. Minden gyógyszert beszedek, a gyógytornán is mindent úgy csinálok, ahogy mondják. A humorom nem hagyott el, és az eszem is vág még. Sokat szavalok, énekelek, friss az agyam, de a testem gyenge” – mondta Sas József.

„Nagyon nagy segítség nekünk Misi, ráadásul nagyon jól kijön Jóskával. Jókat beszélgetnek, viccelődnek, jól egymásra találtak. Amikor ő itt van, én akkor tudok elszaladni a boltba, intézni a szükséges dolgokat, receptet íratni, gyógyszertárba menni. Tényleg nem szeretnék panaszkodni. A férjem itthon van, esténként jókat beszélgetünk, és reméljük a legjobbakat. Jóska pedig nem ellenkezik, nem türelmetlen, jól mondta: tényleg jó beteg” – mondta Sas József felesége.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top