Sztárok

Tóth Vera és párja a családalapításról: „Meg is kell érni egy babára”

Talán sosem volt még annyira boldog Tóth Vera, mint az elmúlt tíz hónapban, és ebben nagy szerepe van párjának, Pauli Zolinak. Most a kapcsolatukról meséltek.

Egy éve Tóth Vera a drasztikus fogyására kapcsán azt mondta, hogy először magát kell rendbe tennie, és csak utána tud mással foglalkozni. Most, nagyjából egy évvel később már boldogan mesélt a párjával, Pauli Zolival palkonyai életükről és a kapcsolatukról a Story magazinnak. 

„Tavaly télen a családommal töltöttem a szentestét. Nem volt bennem szomorúság, hogy pár nélkül vagyok. Másnap a barátaimmal sétálgattam Budapesten, és a Bazilikánál botlottam Zoliba. Már ismertem őt rendezvényekről. Csatlakozott hozzánk, és egy borozóban beszélgettünk tovább. Egyszer csak azon kaptam magam, hogy eltűntek mellőlünk a többiek, annyira belemerültünk egymásba, és ez így is maradt. Érdekes, misztikus helyzet volt, szinte földöntúli. Amikor az ember hirtelen találkozik a saját sorsával. Ilyesmi csupán egyszer adatik meg az életben.”

Vera és Zoli egyformán élték meg az elmúlt tíz hónapot: mindketten élvezik, ahogyan egymásra hangolódtak, és kialakítottak egy olyan életritmust, amiben mindketten jól érzik magukat. Egyelőre nem sietnek, szeretnének minden pillanatot megélni és kiélvezni. 

„Sokan hiszik, hogy Gabi terhessége engem is gyermekvállalásra késztet. De igazából annyira el vagyok foglalva azzal, hogy a húgom hamarosan szülni fog, hogy saját magam jövője eszembe sem jut.”

Ennek ellenére, Tóth Vera és Pauli Zoli között, a koruk miatt is, szóba került már a gyerek, de nem görcsölnek rá a témára, az énekesnő igyekszik lazán venni a gyerekkérdést.

„Meg is kell érni egy babára” – vallja. 

Erről és arról, mennyire heves vagy éppen meghitt ez a kapcsolat, a Story magazinnak meséltek. 

A Story magazinnak adott interjúhoz eskluzív képek készültek Tóth Veráról és Pauli Zoliról a vidáki otthonukban

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top