Sztárok

Hargitai Bea drogfüggőkhöz hasonlította a túlsúlyosokat

Hargitai Bea Bochkor Gábor műsorában Iszak Eszti, Lakatos Márk és Hajdu Steve társaságában beszélgetett a kövérség negatív színben való feltüntetéséről.

A #Bochkor legújabb adásában szó volt többek között a fatshamingről, vagyis a „kövérek megszégyenítéséről” is, amit a meghívott vendégek, Iszak Eszti, Lakatos Márk, Hajdu Steve és Hargitai Bea alaposan ki is tárgyaltak. A modell a beszélgetés elején le is szögezte, szerinte a túlsúlynak egyáltalán nem kellene tabutémának lennie:

„Az más, amikor valaki kicsit pufi, vagy pufók, vagy dundi, mint az, aki 300-400 és 500 kiló. Rengeteg olyan videót, reklámot látunk, hogy modellek négyszáz kilósak – ne haragudj, de azok nemsokára meg fognak halni, mert megáll a szívük. És ezt ne hagyjuk, meg ne mondjuk, hogy »ő milyen boldog«.

Hargitai Bea ráadásul nem érte be ennyivel. Miközben alaposan összeszólalkozott Lakatos Márkkal, aki „vadparasztoknak” nevezte azokat, akik másokat a testsúlyuk miatt szégyenítenek meg, a modell elmondta, nem szeretne olyan műsorokat látni a tévében, amik arról szónak, hogy egy ötszáz kilós nő arra büszke, hogy nem fér ki az ajtón, és daruval kell kiemelni az ablakon.

Hargitai Bea elárulta azt is, hogy a túlevést függőségnek tartja, majd a heroinistákhoz hasonlította a problémával küzdőket. Szerinte a drogfüggők se szolgálnak pozitív példával, és ez az extrém túlsúllyal rendelkezőkre is igaz. „Hát ne üljön le a heroinista a tévé elé, hogy ő mennyire boldog. Hát menjen az anyjába, már ne is haragudjatok.”

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top