Sztárok

35 év után az X-Faktor színpadán találkozott az öccsével Antal bácsi

Antal bácsi és a testvére tartozás miatt távolodtak el egymástól.

Elstartolt az X-Faktor, drámai pillanatokban pedig idén sincs hiány. Visszaemlékezve, Antal bácsi és az öccse találkozása volt az a jelenet, ami alatt az én szemembe is könnyek szöktek. Imádjuk, ha egy-egy szuper produkciót, vicces előadást láthatunk, de a nagy találkozás feledtette az összes eddigi ilyen pillanatot. Balogh Antal Géza 72 évesen azzal a céllal jelentkezett a versenybe, hogy megtalálja 35 éve nem látott öccsét.

X-Faktor zsűri: Puskás Peti, Dallos Bogi, ByeAlex, Gáspár Laci (Fotó: Facebook/X-Faktor)

Antal bácsi elárulta, 10 éve gitározik, autodidakta módon tanul, énekelni pedig alig tud, de azért előadta a produkcióját. A mentorok elérzékenyültek a történet hallatán, de a dal, amit utána hallottak, teljesen kikapcsolta őket. Annyi érzelem és történet volt abban a 3 perces dalban, amit valaki egész élete alatt nem tud átadni. Dallos Bogi sírva fakadt, ByeAlex pedig elárulta, hogy őt általában nem érdeklik az emberi történetek, ez mégis mélyen meghatotta.

X-Faktor válogató: Balogh Antal Géza

Az X-Faktor stábja felcsapott Keresem a családom stábnak, és megkeresték Antal bácsi rég eltűnt testvérét, akit egészen a stúdióig utaztattak. A mentorok nem tudták, hogy a nagy találkozásra előttük kerül sor, egyedül Kiss Ramónát avatták be a szerkesztők, aki szintén meghatódott, látván a két testvér heves ölelkezését. Balogh Antal Géza egyébként négy igent kapott, így a következő körben is megmutathatja, mit tud.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top