Sztárok

Nem engedik a magyar válogatott közelébe Shane Tusupot

Az úszószövetség nem szeretné, hogy Shane Tusup olyan uszodában eddze a tanítványait, ahol a válogatott tagjai gyakorolnak. Nincs harag, de jön az olimpia.

Wladár Sándor, a Magyar Úszó Szövetség elnöke beszélt a Borsnak arról, hogy nem engedélyezi Shane Tusupnak, hogy olyan uszodában, például a Duna Arénában vagy a Komjádiban eddze tanítványait, ahol magyar válogatottak tréningeznek.

Shane Tusup a 2017-es vizes vébén (Fotó: Isza Ferenc / AFP)

Tokió előtt vagyunk kilenc hónappal. Még a legkritikusabb úszók és edzők is elégedettek a körülményekkel. Sikert si­kerre halmoztunk a világbajnokságon, ezt szeretnénk megismételni az olimpián. Nem akarom, hogy Shane a jelenlétével, beszólásaival, megnyilvánulásaival veszélyeztesse a magyar válogatottak felkészülését” – mondta Wladár.

A bulvárlap azt is megjegyzi, hogy Hosszú Katinka korábbi edzője-férje azért akar Magyarországon edzősködni, mert a ki­emelt edzői bérezés, a nyolcszázezer és egymillió forint közötti összeg csak akkor járna neki, ha itt készíti fel magyar válogatott versenyzőjét, Szilágyi Liliánát. Meg azért, mert a Bors szerint Olaszországban nem látják szívesen Tusupot.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top