Sztárok

Börtönbe került Amerikában a magyar zenész

Legalább 5-6 hét, mire kiderül, mehet-e még valaha Amerikába.

Hamvai PG Philadephiába utazott, hogy a barátaival egy hónapon át a kinti magyaroknak zenéljenek, ám az amerikai hatóságok keresztülhúzták a számításaikat: a Blikk információi szerint egy kint élő magyar feljelentésének következtében 27 órát töltöttek elzárva, mielőtt visszatoloncolták volna őket Magyarországra. 

„Többször voltunk már kint, ilyenkor a kinti magyaroknak tartunk bulikat, természetesen ingyen, hogy kapjanak egy kicsit a régi otthonukból. Most is erre készültünk, de már vártak minket a bevándorlási hivataltól, mert valaki feljelentett minket, hogy dolgozni megyünk ki” – mondta Hamvai PG, aki hiába bizonygatta igazát, börtönbe zárták.

„A börtönben kaptunk rabruhát, majd betettek minket egy hat négyzetméteres cellába három dél-amerikai mellé. Próbáltunk pozitívan hozzáállni a helyzethez, de azért voltak ijesztő pillanatok” – mondta a dj, aki reméli, hogy nem utasítják ki végleg Amerikából. 

(Nyitó kép: Hamvai PG/Instagram)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top