Sztárok

Vajna Timi nyilatkozott az örökséggel kapcsolatban

Tegnap kiderült, hogy Vajna Tímeáé lesz Andy egész vagyona – most megszólalt ezzel kapcsolatban.

Vajna Tímea szenved néhai férje halála óta. Állítása szerint rengetegen kihasználták, elvesztette több üzletét, és pénze sincs, hiszen egy ideig a Lamborghinit is árulta. Úgy tűnik, ez most megoldódik, hiszen tegnap kiderült, hogy elveszett az egykori filmügyi kormánybiztos végrendelete, így Tímea örökölte az egész vagyont

Többek között az AV Perfect nevű céget, amelynek értéke 123 millió 376 ezer dollár (~37 milliárd forint), egy Bentley-t, három bankszámlát, műkincseket és egy 1994-ben létrejött produceri szerződésből származó díjazást – ezt a hvg.hu írta meg.

A 24.hu megkereste az üzletasszonyt. „Egyelőre semmit sem mondhatok. A végrendelet nem tűnt el, törvényes öröklés útján lettem örökös itthon, de az amerikai procedúra még csak most kezdődik. Nagyon bonyolult ez a folyamat. Jelen pillanatban még nem jutok az örökségemhez. Nagyon kimerült vagyok. Még nem zajlott le teljesen a hagyatéki eljárás” – nyilatkozta Vajna Tímea, majd azt is elárulta, hogy a férje mindenképp szerette volna, ha megszerzi az amerikai állampolgárságot, így most huzamosabb ideig lesz az Egyesült Államokban.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top