Sztárok

Nádai Anikó a párjáról: „Tudom, hogy nem csal meg”

A műsorvezető elárulta, neki is voltak nehéz pillanatai.

Nádai Anikó a 2010-es ValóVilág 4. óta sok műsorban dolgozott, saját műsora indult, az Anikó Show és idén ősszel ő lett a Házasodna a gazda műsorvezetője. A 30 éves tévés még ma is nehezen hiszi, hogy saját show-műsort kapott.

Fotó: Smagpictures.com / RTL Klub / Sajtóklub

 „Ez a mai napig felfoghatatlan számomra. Sokszor állok a stúdióban és csak nézek körbe. Ha tíz éve valaki azt mondja nekem, hogy ennyi mindent elérek, akkor kinevetem. Nagyon sok mindenért lehetek hálás az életben, többek között ezért a műsorért is. Örülök, hogy így alakult az életem. Néha azt érzem, hogy meg sem érdemlem mindezt, aztán elgondolkozom, hogy de, mégis megérdemlem”vallotta be a Blikknek a kisgyermekes műsorvezető.

Nádai Anikó azt is elárulta, hogy az elmúlt években előfordult, hogy mélyponton volt. „Volt, amikor úgy éreztem, hogy abbahagyom, elég, nem kell. Főleg a régi életemnek az a része hiányzik, amikor nem ismertek meg az utcán, nem súgtak össze a hátam mögött, vagy nem mutogattak rám – árulta el a műsorvezető, aki nagyon boldog az új párjával, Gergővel. – Ez egy olyan kapcsolat, ahol maximálisan megbízom a páromban, nem hazudunk egymásnak, tudom, hogy nem csal meg. Minden megvan ebben a kapcsolatban, amire a legtöbben vágynak” – mondta.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top