Sztárok

Csak nem jön össze idén Demcsákék esküvője

Hiába van meg az engedély, a jövő évre csúszhat át a műsorvezető és indiai párja esküvője.

Mint arról beszámoltunk, Demcsák Zsuzsa indiai kedvese, Krishan megszerezte a helyi hatóságtól azt az engedélyt, amely eddig a hivatalos esküvőjük útjában állt. A hitelesítés miatt azonban várhatóan csak jövőre mehet hozzá hivatalosan a szerelméhez a 41 éves műsorvezető – írja a Blikk.

Amennyiben minden szükséges iratról elkészül a hiteles fordítás, illetve a felülhitelesítés, jöhet a házassági engedély kikérése, attól kezdve pedig legkorábban egy hónap múlva mondhatja ki az igent Demcsák Zsuzsa és Krishan. A bulvárlap szerint az esküvő időpontja még így is bőven átcsúszhat a jövő évre, mivel ez a procedúra hosszú hetekig, akár hónapokig is eltarthat.

Demcsák Zsuzsa mindenesetre már tudja, milyen esküvőt szeretne: „Szeretnék szép ruhát viselni. Legyen meg a körítés hozzá. Szeretnénk egy olyat, ami a családnak szól, és szeretnénk egyet a barátoknak, ami tulajdonképpen egy buli.

Kiemelt kép: Story magazin

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top