Sztárok

Hargitai Bea mindent megmutatott, amit csak lehetett

Hargitai Bea épp Las Vegasban próbál szerencsét, nem is akármilyen outfitben.

Hargitai Bea nemrég arról írt követőinek, hogy bár teste nem tökéletes, ő megbékélt vele, és nagyon szereti. „A hasam mindig gyenge pontom volt… mindig felhúzom a csípőm (laposabbnak tűnik a has) vagy épp a kezemmel takarom a derekam… ezek kicsit illúziók is lányok… mindenki a legjobb oldalát akarja mutatni se legtöbbször EL NE HIGGYÉTEK!! a fényekkel, szögekkel hatalmasakat lehet csalni!! Fűzőkben, persze, kicsi a derék, de levegőt nem kapok! Viszont, én tényleg meg vagyok elégedve a testemmel sőt imádom!” – írta korábban Hargitai Bea.

Fotó: Hargitai Bea/Instagram

Közösségi oldalára feltöltött friss fotóin – ahol egy merész, a melleit épphogy takaró topban és zakóban pózol a tükör előtt –, nagyon jól látni, hogy remek formában van. A képek pedig nemcsak a rajongók, hanem a Bea körül lévő férfiak tetszését is elnyerte. Nézzétek csak:

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Mommy is running loose in #vegas 😜🎰🎲

Bea Stogel (@beahargitai) által megosztott bejegyzés,

Természetesen Bea megjelenését a követői sem hagyták szó nélkül. „Az osztónak komoly problémái lehettek! Mennyiszer sokallt be?” – írta az egyik követője. „Hogy nézik már a pasik a háttérben” – írta egy másik. „Nagyon szexi vagy!” – tette hozzá egy harmadik rajongó.

(Nyitó kép: Hargitai Bea/Instagram)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top