Sztárok

Így fogadta Aurelio édesanyja az ítéletet

Hiába imádkozott, fiát börtönbüntetésre ítélték.

Mint arról beszámoltunk, Aurelio Caversacciót emberrablás bűntette miatt 4 év börtönbüntetésre ítélték. A korábban kábítószer-birtoklásáért kiszabott, de felfüggesztett 1 év 2 hónap büntetését is le kell töltenie, így 5 évig és 2 hónapig lesz rácsok mögött. A 28 éves valóságshow-sztár édesanyja a Blikknek elmondta, hogyan fogadta az ítéletet.

Aurelio és barátnője, Dominika, Fotó: Smagpictures.com / TV2 / press.tv2.hu

Majdnem elájultam, amikor meghallottam, hogy elítélték a fiamat. Szegénykém nincs jól, itthon van velünk, teljesen összetört. Nincs egészen magánál, nem hiszi el, ami történt. (…) Anyaként nem tudom elmondani, milyen nagy fájdalom ez” – nyilatkozta.

A bulvárlap úgy tudja egy büntetőjogásztól, hogy már a tárgyalásról bilincsben vihették volna el Aureliót. Ez az eljárás azokban a büntetőügyekben, amelyekben az ítélet minimum 5 év végrehajtandó szabadságvesztés, mert általában fennáll a szökés, elrejtőzés veszélye. Az egykori valóságshow-hős esetében azonban nem élt ezzel a lehetőséggel a bíróság.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top