Sztárok

Balázsovits Editet meg lehet győzni a vetkőzésről

Valószínűleg minden színész megkapja egyszer a kérdést, hogy vállalna-e meztelen jelenetet. Most Balázsovits Editről derül ki, hogyan áll ehhez.

Sok színésztől hallottuk már, hogy a színpadi meztelenség vagy éppen a ruhátlan jelenet belefér, amennyiben az adott darab, film megkívánja ezt. A ma adásba kerülő NőComment felvételén Balázsovits Edit is beszélt erről. 

Balázsovits Edit a NőCommentben beszélt a vetkőzésről (Fotó: SpektrumHome)

A téma azért került elő, mert a SpektrumHome műsorának heti vendége Lakatos Márk volt, aki a jelen lévő nőknek már mind okozott meglepetést azzal, hogy egy-egy ruhával olyasmit hozott ki belőlük, ami önmagukat is meglepte. Miközben Bangó Margit hálás volt, hogy Márk megoldotta, ne kelljen neki nadrágot felvennie, addig Balázsovits Edit csak annyit mondott, rá bármit rá lehet adni, neki nincsenek megkötései. 

„Bármit felveszek, csak le nem. Szóval az nem fordulhat elő, hogy tangabugyiban lássanak” – mondta a színésznő, ami meglepte Ábel Anitát.

Dobó Kata, Ábel Anita, Kovács Patrícia, Lakatos Márk, Bangó Margit és Balázsovits Edit a NőCommentben (Fotó: SpektrumHome)„Ne viccelj! Ha tudod, hogy ez a szerep minden tekintetben a tied, és van egy jelenet, ahol nem testdublőr kell, hanem Balázsovits Edit testére van szükség, és ott az van, hogy egy tangában vagy, […] azt mondják, ez a test kell, ezt a hús-vér gyönyörű nőt akarjuk látni, akkor mi van?” – kérdezte a műsorvezető, és a vendégeket is érdekelte, hogy ez akkor sem lenne-e opció, ha mondjuk garantált érte egy Oscar-díj. 

„Ha előre garantált, akkor persze. […] Egyébként lehet, de még nem volt ilyenre példa. Ha arról lenne szó, hogy életem filmje, és tényleg olyan a szerep, hogy csak tangában lehet, akkor bevállalnám. De belehalnék” – kezdte Edit, aki annyit tett hozzá, hogy vetkőzött már színpadon, de az halálosan rossz volt. Külön extra volt ebben, hogy akkor még csak udvarolt neki a mostani férje, és így még inkább kellemetlenül élte meg. 

Erről és még sok másról esik szó a mai NőCommentben, itt megnézheted az ízelítőt: 

 

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top