Sztárok

Nyerő Páros: Kocsis Dénes megmondta a véleményét Fehér Balázsékról

Fehér Balázsék szerint Kocsis Dénesék flörtöltek velük – a színész reagált a „vádra”.

Kocsis Dénesék kedden estek ki a Nyerő Párosból, Fluorékkal szemben maradtak alul. Az utolsó, döntő szavazatot Fehér Balázstól és Esztertől kapták, akik a rapperre és barátnőjére adták a voksukat. A színész és menyasszonya nem értették, ez miért történt, ráadásul a The Carbonfools egykori énekese azt mondta, soha többet nem szeretnének velük beszélni. Később kiderült, hogy Fehér Balázsék szerint Dénesék flörtöltek velük, ezért szavazták ki őket.

Az Operettszínház sztárja reagált erre.

„A kiesés pillanatában realizálódott az, hogy problémájuk van velünk. Ez nagy meglepetés volt, hideg zuhany. Nem jöttek ki elköszönni, amiből éreztük, hogy valami nagy hibát követhettünk el, de nem tudtuk, mit” – kezdte a Borsnak Kocsis Dénes.

„Ez egy pillanatig nem fordult meg a fejünkben. Ez a szituáció olyan, mintha hat napig nem együtt lettünk volna a Nyerő páros villájában. Egyszer csak mi lettünk a rosszak. Ahogy a többiek is mondták, az volt benne a rossz, hogy nem tudtuk megvédeni magunkat. Az érzéseikkel nem lehet vitatkozni, de soha nem próbáltunk meg velük flörtölni. Istenes Bencéékkel hülyéskedtünk, de őket régóta ismerjük, ez belefért. Velük még tréfából sem engedtünk meg ilyet. Nem tudom, talán Eszter féltékenységéből fakadhatott. Soha nem cserélném le a menyasszonyomat, jövő nyáron feleségül szeretném venni. Azért mentünk be, hogy kipróbáljuk magunkat, a kapcsolatunkat, ismerjünk meg új embereket. Szerettük a játékot, a párosokat, ez az incidens nem ronthatja el az élményt. Ezek az ő démonjaik.”

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top