Sztárok

Kárász Róbertet sokkolja a kora

Kisebb depresszióba zuhant a tévés, hogy napokon belül 50 éves lesz.

Kárász Róbert – aki tavaly szakított 17 évvel fiatalabb párjával – elárulta, hogy az elmúlt fél évben sok, 50 feletti emberrel beszélt, és ők egyöntetűen azt mondták neki, hogy a legjobb korban van a műsorvezető, aki november elsején ünnepli az 50. születésnapját.

Fotó: MTI / Mohai Balázs

„Állítólag ilyenkor mindenki ereje teljében van. A férfiak számára nagyon energikus, a megvalósítás korszaka ez. Ám azt kell mondjam, nem hatottak meg ezek a mondatok, kisebb depresszióba zuhantam egy-két hónapja, kicsit úgy élem meg ezt az ötvenet, mintha vége lenne az életemnek. Na jó, ez talán túlzás, de vannak nagyon elkeseredett pillanatok mostanában az életemben” vallotta be a Blikknek a kétgyermekes tévés, aki hiába váltott egészségesebb életmódra, azért kétségbe van esve.

„Mindenki azt mondja, hogy ez csak egy szám, az számít, ami belül van, de a számot mondja ki az ember. Szívesebben mondanám, hogy negyven leszek. Azzal nyugtatom magam, amit a barátaim mondtak, hogy ötven az új negyven” – jelentette ki.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top