Sztárok

Ábel Anita elvált: ő és volt férje 16 év után most mindketten újra boldogok

Bár több mint egy éve külön élnek, hivatalosan csak most vált el Ábel Anita és Krisztián, erről számolt be a BEST magazin.

Nagyjából egy évvel ezelőtt a BEST magazinnak mesélt először Ábel Anita arról, hogy 16 év után külön utakra indulnak a férjével. Nem hirtelen elhatározás volt ez részükről, egy ideje már érezték, hogy mindkettőjüknek jobb lenne, ha véget vetnének nem működő házasságuknak. Azt már a szakításuk idején tudták, hogy a kislányuk az édesanyjánál marad, és mindent úgy kell intézni, hogy Luca a lehető legkisebb fájdalommal és sérüléssel tegye túl magát a történteken. A válóper során is ezt tartották szem előtt.

Annak idején Ábel Anita mondta ki, hogy vége, a szakítás őt is és Krisztiánt is megviselte. A NőComment műsorvezetője egy ideig csak a lányával foglalkozott, sokáig eszébe sem jutott, hogy párkapcsolata legyen, még akkor sem, amikor volt férje már talált magának új párt. Aztán Anita is szerelmes lett, most pedig a párjával valóban új életet kezdhet. 

Ábel Anita válásáról a Bestben olvashatsz: 

A BESTben olvashatsz Ábel Anita válásáról

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top