Sztárok

Képviselő lett Jolly 20 évvel fiatalabb szerelme

A mulatós duó januártól végleg megszűnik, Suzy és Jolly már nem lép fel együtt. Az énekes azonban nem tervezi, hogy új párjával, Szuperák Barbarával a színpadon folytassa, őt ugyanis más feladatok várják.

Kilenc év után a munkában is szakít egymással Jolly és Suzy, az előre lekötött közös fellépéseket még teljesíti a válófélben lévő házaspárírja a Blikk. Nyár óta amúgy a magánéletükben is szakítottak, Jolly azóta már a modellből képviselővé lett, 21 éves Szuperák Barbarával él együtt.

A 41 éves énekes elárulta, kedvesével biztosan nem énekel majd, hiszen erről a lány hallani sem akar. „Mindenki azt csinálja, amihez ért. Barbarára büszke vagyok, ő másban jó” – szögezte le.  

Jolly szerelme, Szuperák Barbara ugyanis a főváros 11. kerületében lett nemzetiségi képviselő. „Édesanyám ukrán, ezért anyanyelvi szinten beszélem a nyelvet. Úgy érzem, hitelesen képviselhetem a nemzeti kisebbséget” – jelentette ki.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top