Sztárok

Megtámadta a szomszédja Németh Kristófot, először mesél róla

Németh Kristóf évekig rosszfiút alakított, ez pedig nem tetszett a szomszédjának.

Németh Kristóf a Barátok közt Gézájaként sok szereplőnek okozott kellemetlen pillanatokat, ami nem maradt következmény nélkül. A színészt ugyanis sokan azonosították a szerepével, ezért pedig az emberek többsége pikkelt rá. Kristófra annak idején a szomszédja támadt rá, ugyanis nem tetszett neki, amit a sorozatban csinált. 

„A Klauzál térnél béreltünk egy lakást az egyik egyetemi társammal, akivel akkoriban elég sokat jártunk bulizni. Ezt persze a szomszédom nem igazán díjazta, s az egyik alkalommal, amikor éppen moziba indultunk a barátnőinkkel, odalépett hozzám, és megkérdezte, hogy nem félek-e tőle. Én azt feleltem, hogy senkitől, mire ő: »pedig nem fogsz többet a tévében szerepelni, te roha­dék!« – majd azzal a lendülettel, egy tűpontos találattal leütött egy boxerrel. Csupa vér volt minden, azt sem tudtam, hogy hol vagyok. Az orrnyergem eltörött, az arccsontom megrepedt, s az orrom 4,5 centire elmozdult, egészen a bal szemem alá. Akkor már a többi lakó is a ház elé si­etett, felfektettek egy autóra, és próbálták elállítani a vérzést. Nem sokkal később a rohammentő is megérkezett” – mesélte a Borsnak a színész, aki azt is elárulta, a szomszédja 8 napon túl gyógyuló súlyos testi sértés miatt felfüggesztett börtönbüntetést kapott.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top