Sztárok

Titokzatos nőről posztolt Shane Tusup

Eddig is lehetett tudni, hogy az Iron Lady volt férje, az új csapatával ismét Magyarországon edző Shane Tusup szerelmes, de most egy Instagram-bejegyzésben és egy hosszú videóban is bemutatta amerikai barátnőjét, az egytemista Courtney-t.

„Köszönöm, hogy mindig mellettem állsz. Nagyon szeretlek. Te vagy a legjobb barátom, ennél boldogabb nem is lehetnék, hogy megtaláltuk egymást” – írta hivatalos Instagram-oldalán barátnőjével közös képe mellé Shane Tusup hétfő délután. Mint kiderült, ezzel a poszttal harangozta be Hosszú Katinka exférje/edzője azt a videót, amiben bemutatta új edzőcsapata egyik oszlopos tagját, aki egyben a barátnője is. Miközben a pár tagjai mesélnek a közös munkáról, a napokban számoltunk be arról, hogy áll a bál az olimpiai úszó team körül: sorra hagyják ott a sportolók Tusupot. 

A Youtube-csatornán közzétett videóból többek között kiderül, hogy Courtney szintén a Magyarországra települt Olimpic Dark Horse fantázianévre keresztelt csapatnak dolgozik. Egyébként San Franciscóban született, ott is nőtt föl, és jelenleg egészségügyi főiskolára jár. A kisfilm bevezetőjében Tusup azt is elmondja, hogy rendkívül sokat köszönhet neki, Courtney nélkül a tréner aligha tudott volna megbirkózni az elmúlt hónapok nehézségeivel, majd később kiderül, a pár tagjai hogyan ismerkedtek meg egymással, és mi mindent csinálnak együtt.

Azt már szeptember közepén lehetett tudni, hogy Hosszú Katinka exférjét ismét megtalálta a szerelem, ahogy akkor mi is megírtuk, Shane Tusup a budapesti Influencer fesztiválon tartott előadást, ahova új párja is elkísérte. Ám a fiatal lányt az edző akkor még igencsak takargatta a nyilvánosság elől. Azt pedig a Tusup csapatból időközben távozó olasz tanítvány, Ilaria Cusinato árulta el egy interjúban, hogy Tusup barátnője is a csapat tagja, és együtt élnek Padovában.

Hosszú Katinka és Shane Tusup tavaly januárban adták be a válópert. Azóta Katinka is továbblépett, a harmincadik születésnapi buliján ismerkedett meg a modellként dolgozó Gelencsér Mátéval, aki októberben közvetlenül Shane Tusup mellett szurkolt a Aréna lelátóján Hosszú Katinkának és a többi magyar versenyzőnek az úszó világkupa budapesti állomásának záró napján.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top