Sztárok

Életfogytiglant kért az ügyész VV Fanni feltételezett gyilkosára

Legkorábban 30 év múlva szabadulhatna a férfi.

Újabb részleteket tudott meg a Bors VV Fanni gyilkossági ügyével kapcsolatban. A lap szerint a Fővárosi Fő­ügyészség életfogytiglant kért B. Lászlóra, azzal, hogy legkorábban harminc év múlva bocsássák szabadon feltételesen. Az „alku” azonban csak akkor áll, ha B. László már az előkészületi ülésen váddal egyező beismerő vallomást tesz.

Mint megírtuk, nyereségvágyból elkövetett emberöléssel vádolják az egykori valóságshow-szereplő gyilkosát – írja a Bors. A vádirat szerint a 35 éves férfinak sem állandó munkahelye, sem rendszeres jövedelme nem volt, viszont költekező életmódja miatt pénzre volt szüksége, ezért elhatározta, hogy megpróbál rövid úton pénzt szerezni Fannitól.

A vádlott hosszas próbálkozás után elérte, hogy a sértett 2017. november 20-án este fogadja a lakásán. Miután a nő beengedte, bántalmazta őt, minek következtében súlyosan megsérült, és magatehetetlen állapotba került. Ezután a férfi több értéktárgyat magához vett a lakásból, és a nő iratait, illetve egyéb tárgyait is magával vitte, hogy azt a látszatot keltse, áldozata elutazott.

A férfi ezután a lakáshoz tartozó mélygarázsba parkolt, majd kézben levitte áldozatát az autóhoz, a hátsó ülésre tette, és elhajtott vele egy, a Rákos patak mellett futó elhagyatott szervizúthoz. Ott az akkor már halott nő testét összekötözte és a gépkocsi csomagtartójába tette, majd Siófokra utazott. Másnap a szalkszentmártoni bányatavakon keresztül a Duna bal partján lévő elhagyatott kompátkelőhöz hajtott, ahol a holttestet a Dunába dobta. Másnap megint visszament a sértett lakásába, hogy további értékeket hozzon el.

(Kiemelt kép: RTL Klub)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top