Sztárok

Elképesztően jó formában van Liptai Claudia – csinosabb, mint valaha

Világéletében elégedetlen volt a külsejével Liptai Claudia, pedig az elmúlt években rengeteg pozitív visszajelzést kapott. Na nem annyit, mint most, amikor lenyűgözte átalakulásával a követőit.

Nemrégiben a sminkmárka felkérte Liptai Claudiát, aki a plakátképekhez csak ennyit jegyzet meg: „Csúnya tizenéves kislányként nem is álmodtam arról, hogy valaha egy sminkmárkának leszek az arca. Ráadásul egy olyannak aminek Amerikában Jennifer Lopez.”

Pedig az elmúlt években rengeteg bókot kapott, még akkor is, amikor lánya szerint előnytelen frizurát választott, a rajongói rövid és hosszú hajjal is ugyanolyan vonzónak látták. Az viszont most lenyűgözte őket, milyen látványosan alakult át Claudia az elmúlt egy-másfél évben. 

Így nézett ki Liptai Claudia tavaly nyáron a Séfek Séfe forgatásán: 

Liptai Claudia a Séfek Séfe forgatásán egy évvel ezelőtt

Bár a Séfek Séfe forgatása alatt is dicsérték, a mostani nyaralós fotóit elnézve elmondhatjuk, hogy a műsorvezető gyakorlatilag kicserélődött. Nemcsak sokkal vidámabb, de talán soha nem is volt ennyire jó formában, mint most. Férjével, Pataki Ádámmal kettesben elutaztak néhány napra a francia tengerpartra, az ott készült képekhez pedig olyanokat írtak a rajongók, mint hogy: 

  • Csinosabb vagy, mint valaha
  • Soha nem voltál ilyen jó formában
  • Most tényleg, cukrászdában hogy lehet ilyen szuperül jól lefogyni???!! 
  • Bakfis fazonod lett. Csak ismerjelek fel, ha szembejössz!

Mutatjuk a képeket is, amelyekhez annyi bókot írtak Liptai Claudiának: 

Megnézem
Összes kép (6)

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top