Sztárok

Meghalt William Wintersole, a Nyughatatlan fiatalok sztárja

William Wintersole-t közel 90 filmben és sorozatban láthattuk karrierje során.

William Wintersole évekig küzdött a rákkal, de elvesztette a csatát. Az amerikai színész 88 évesen, Los Angeles-i otthonában, szerettei között halt meg – írja a People. Karrierje 1963-ban kezdődött, 2011-ben vonult vissza. A Nyughatatlan fiatalok című szappanoperában 25 éven keresztül játszotta Mitchell Sherman karakterét.

Játszott még a ’60-as évek Tarzan-filmjében, a Mission: Impossible-ben, de olyan sorozatokban is feltűnt, mint a Columbo, vagy A farm, ahol élünk. 

„Csodálatos édesapám, William Wintersole éjszaka távozott közülünk, 88 éves volt. Nagyon örülök, hogy pár nappal ezelőtt még utoljára be tudtam hívni a műsoromba. Hollywoodi színészként az utóbbi 60 évben rengeteg ember életére volt hatással. Mindent megtettem érte, ez ad nekem békét. De emellett természetesen nagyon hiányzik. Szeretem” – írta a színész lánya, Tiffany Harmon a Facebook-oldalán.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top