Sztárok

Nem lesz Story Gála 2020-ban – januártól teljesen megújul a Story magazin

Több mint két évtizedes fennállása egyik legjelentősebb mérföldkövéhez érkezik jövő év elején a Story magazin. A lap januártól külsőleg és belsőleg is felfrissülve, modernebb köntösbe bújva szolgálja ki az olvasói igényeket.

Nagy dobásra készül az ország legnépszerűbb sztármagazinja. Mint azt Kolossváry Balázs, a Story főszerkesztője elmondta: a hatalmas energiákat mozgósító, alapos ráncfelvarrás a piaci és az olvasói igényeket is figyelembe véve már időszerű volt.

„Közös célunk, hogy a Storyt mind külső megjelenésben, mind a tartalmát tekintve felfrissítsük. Új layout, változatosabb szerkezet, vadonatúj rovatok segítenek majd terveink szerint felkelteni az olvasóink érdeklődését” – nyilatkozta Kolossváry Balázs, aki hangsúlyozta: a lap új köntösében is a hitelesség és a megbízhatóság jegyében enged majd bepillantást a legismertebb sztárok magánéletébe. 

Közleményüket itt olvashatod bővebben, amelyből kiderül, hogy a Story Gála elmarad jövőre, a megrendezését okkal szüneteltetik:

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top