Sztárok

Véget érhet a háború Nótár Mary és L.L. Junior között

Az énekesek kapcsolata három éve romlott meg, de most úgy néz ki, elássák a csatabárdot. Nótár Mary az után üzent régi barátjának, hogy L.L. Junior kisfia, Dávidka nem rég tragikusan elhunyt egy balesetben.

Nótár Mary és L.L. Junior három éve nem beszélnek egymással. Az énekesnőt viszont elmondása szerint mélyen megindította, hogy milyen szörnyű tragédia történt kollégája kisfiával, ezért írt neki egy békülő hangú üzenetet, amire aztán jött a válasz – írja a Blikk

A konfliktus mögött egy szakmai vita és több per áll, amit az eddigi sikertelen próbálkozások után most már mindketten szeretnének békésen rendezni. Ennek hátterében az áll, hogy 2016-ban Marynek és kiadójának határozott idejű, hosszú távú szerződése volt, amit az énekesnő felbontott.

A kérdés az énekesnő ügyvédje szerint most elsősorban az, hogy korábbi menedzsmentje korlátozhatja-e a dalok és videók felhasználását. Erről hamarosan szakértői vélemény fog dönteni.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top