Sztárok

Kárpáti Rebekát egy sámán szabadította meg a terheitől, újjászületve tért haza Baliról

A modell belátta, mostanáig elfelejtett a lelkével foglalkozni, új emberként tért haza az indonéz szigetről.

Kárpáti Rebeka két hetet töltött el Balin a barátnőjével, a Jóban Rosszban című sorozatból nemrég távozó Legerszki Krisztinával, s állítja, teljesen új emberként tért haza. A 25 éves modell-műsorvezetőt – akit nemrég élő adásban hívtak randira – egy sámán szabadította meg a lelki terheitől – írja a Bors.

Kárpáti Rebeka az Ízek, imák, szerelmek című film hatására utazott el Balira, ahol első útja egy sámánhoz vezetett, aki megtisztította az auráját. „Egy kis kunyhóban fogadott minket. (…) Egy kődézsába kellett befeküdnöm, ami tele volt vízzel és rózsákkal. Félóra relaxálás után a sámán bevezetett egy szobába, ahol ősi mantrákat mondott, tibeti hangtálon játszott, és spontán elaltatott. Nagyjából három órán át tartott ez a különös lelkigyakorlat, ami közben többször is elsírtam magam. (…) A végén nagy megkönnyebbülést éreztem, olyan volt, mintha teljesen kicseréltek volna” – mesélte el a modell-műsorvezető, aki sok mindent átértékelt a hazatérése óta. Rájött: az ember minden boldogsága belülről fakad.

Kiemelt kép: Smagpictures.com / TV2 / press.tv2.hu

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top