Sztárok

Ma startol a Lakástalkshow, sztárparádé várható

Ma 22 órakor tér vissza Lovász László nem mindennapi beszélgetős műsora, a Lakástalkshow.

A Lakástalkshow új évada a Sony Max műsorán lesz látható, az első héten pedig olyan hírességek mesélnek majd (magán)életükről, mint Osvárt Andrea, Vasvári Vivi, Sebestyén Balázs, a 200 első randi sztárjai vagy az Omega együttes tagjai.

A Lovász László vezetésével a századik epizódjához közeledő Lakástalkshow különlegességét maga a formátum adja: az interjúkat egy lakásban rögzítik, a helyiségben pedig mindig csak kérdező, az alany és a kamerák vannak. Talán ennek köszönhető, hogy a beszélgetések sokkal kötetlenebbek és mélyebbek, mint más műsorokban, és rengeteg olyan történetet, vallomást hallhatunk, amiket eddig még sohasem.

A különleges interjúkat 6 héten keresztül minden hétköznap láthatjuk majd, az első héten Lovász László pedig olyan hazai sztárokkal beszélget, mint Osvárt Andrea, Vasvári Vivi, Sebestyén Balázs, Gáspár Kata, Járai Máté és Sárközi-Nagy Ilona vagy az Omega együttes zenészei, Kóbor János és Benkő László.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top