Sztárok

Csúnyán visszaéltek Vasvári Vivien nevével

Nagyon kiborult Vasvári Vivien, amikor szembesült vele, hogy egy társkereső oldalon élnek vissza nevével és fotóival – írja a Blikk.

Vasvári Vivien nagyon kiakadt, mikor észrevette, hogy visszaélnek fotóival és nevével egy társkereső oldalon.  Követői segítségét kérte, hogy eltűnjön az álprofil.

„Megdöbbentem és nagyon kiborultam, amikor egy ismerősöm átküldte a társkereső oldalas álprofilról készült fotókat. Valaki letöltötte a képeimet a közösségi oldalamról, azokat használta, de annyira amatőr volt, hogy még az életkoromat sem írta jól, ugyanis nem 32 éves vagyok” – mondta Vasvári Vivien, aki azt is elárulta, neki nincs szüksége ilyen applikációra, hogy ismerkedjen.

„Nagyon szánalmas ez, nem szeretném, ha valaki elhinné, hogy az enyém a profil. Belegondolni is rossz, hogy a személyiségtolvaj a nevemben írogathat másoknak, ki tudja, miket, és azt hiszik, hogy én vagyok… Sokan szeretnének velem ismerkedni, nem kell applikáció, hogy esetlegesen férfiakkal ismerkedjek vagy randizzak” – mondta az új életet kezdő Vasvári Vivien.

(Nyitó kép: smagpix)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top