Sztárok

X-Faktor: sírásig fajult a vita ByeAlex és Dallos Bogi között

A mentorházban elszabadultak az indulatok, összeugrott ByeAlex és Dallos Bogi.

A hétvégén kiderült, hogy kik az idei X-Faktor élőshow-s versenyzői. A mentorházban forrt a levegő, a mentorok véleménye sok ponton eltért, ez pedig durva veszekedésbe torkollott. Dallos Boginak korábban is voltak vitái az X-Faktorban, a tegnapi napon azonban annyira megsértette ByeAlex, hogy elsírta magát és otthagyta a fiúkat.

GIF

Az énekesnő Ruszó Tibi produkciója után úgy fogalmazott, hogy ő az évad legjobb énekese, mire Alex felhúzta magát, hogy szerinte ez erős túlzás. A mentor korábban elárulta, hogy semmilyen ponton nem tud kapcsolódni a fiatal fiúval, nagyon távol áll tőle a stílusa, talán ezért is fogalmazott ilyen durván Bogival kapcsolatban. 

„Nem érdekel, egyikőtök sem érdekel, mindenki hagyjon engem békén. Nem érdekel” – ismételgette magát a lányok csapatának mentora, majd otthagyta a forgatást. Gáspár Laci nehezményezte, hogy Alex megsértette Bogit, hiszen ő is igazat adott neki. Ekkor az egykori eurovíziós kiment Bogi után, és bocsánatot kért, amire még nem volt példa korábban.

Te mit gondolsz az esetről?

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top