Sztárok

Fodor Zsóka: „Sivár, szeretet nélküli gyerekkorom volt”

Fodor Zsóka többek között nehéz gyerekkoráról és rokonságáról mesélt egy interjúban.

Fodor Zsóka elképesztően energikus nő, 77 évesen több színházban is játszik, reklámfilmekben szerepel, emellett pedig még néha beugrik a Barátok közt forgatásaira. Mindig, mindenkivel kedves, pedig az élet sokszor nagyon kegyetlen volt hozzá. Nem panaszkodik, de most mesélt sanyarú gyermekkoráról, és az azóta eltelt időről. 

„Nagyon sivár, szeretet nélküli gyerekkorom volt, nem igazán meleg családi fészekben nőttem fel, de én ezért nagyon hálás vagyok a sorsomnak, a jó Istennek, mert megtanított arra, hogy csak magamra számíthatok” – mesélte a Kiskegyednek Fodor Zsóka, akiről kiderült, hogy édesapjával élt, hiszen az anyja a betegsége miatt nem tudott gondoskodni róla. 

A színésznő egyedül él, nincsen gyermeke, nemrég pedig a bátyja is meghalt, így nem maradt élő rokona. „Tavaly meghalt a 83 éves bátyám Venezuelában, és ezzel az utolsó élő rokonom is elment, teljesen egyedül maradtam. Ha kudarc ér, az én kudarcom, ha siker ér, az én sikerem, nincs kiért felelnem, csak magamnak” – részletezte Zsóka. 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top