Sztárok

Mészöly Kálmán sokat betegeskedett, így érzi most magát

Friss információk érkeztek Mészöly Kálmán egészségügyi állapotáról.

Mészöly Kálmán nagyon nehéz időszakon van túl, több egészségi problémája volt: tavaly januárban agyvérzés gyanújával került kórházba, majd kiderült, hogy kétoldali bakteriális tüdőgyulladással küszködik. Az orvosok később megállapították, hogy koszorúér-szűkülete van, ám műtétre végül nem került sor. A Blikk információja szerint azonban a sokat betegeskedő Mészöly Kálmán most sokkal jobban érzi magát. A nemzeti csapatot három ciklusban is irányító, a Vasast évtizedeken át szolgáló legenda orvosi leletei rendben vannak, valamint a közérzete is jó.

„Hála az égnek, apu étvágyával nincs baj, ennek is köszönhető, hogy jó erőben van. Otthon gyógyul, és pihen, sokszor látogatják a barátai, ami segíti a felépülésben. Bár próbáljuk erőltetni, hogy azért mozogjon is, nem nagyon vágyik rá. Többször próbáltam lecsalni az edzőterembe, de hajthatatlannak bizonyult” – árulta el fia, Mészöly Géza.

(Nyitó kép: smagpix)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top