Sztárok

Rettenetes gyerekkoráról vallott az X-Faktor versenyzője

Gödöllei Emánuel elárulta, milyen titkot őriz gyerekkorából.

Gödöllei Emánuel, az X-Faktor döntőse már több dalában megénekelte, hogy sokszor nem látott kiutat a családi problémákból, most azt is elárulta, mi történt vele – írja a Blikk.

„Apám vert minket, a nagyobb öcsémet, Rubent és anyát is. Nem ivott, nem azért volt agresszív, hanem így vezette le a feszültséget… Hét évig tartott a terror, 2007-től 2014-ig, amikor kicsi voltam, nagyon féltem tőle. Anyám is, nem mert lépni, pedig kértük, hogy menjünk el. Többször is megszöktem otthonról, de nem volt hová mennem, így mindig hazatértem. Pedig voltak olyan kemény veszekedések, verések is, amikor kihívtam apámra a rendőröket, persze nem csináltak vele semmit” – mondta a fiatal tehetség, akinek édesanyja mégis lépett, és megszöktek otthonról.

„Más nem tudott arról, mi történik velünk, mert nem mertük elmondani. Apa sosem az arcomat ütötte, hanem a testemet, mert a ruha alatt nem látszottak az iskolában a kék-zöld foltok” – mesélte a borzalmas részleteket a 19 éves fiú.

(Nyitó kép: smagpix)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top