Sztárok

Csoda szép Tücsi 8 hónapos kislánya, Nara

Élete legboldogabb időszakát éli Tücsi, bár ennek a periódusnak most állandó velejárója az aggodalom is. Saját bevallása szerint igazi „paramami” lett.

Tücsi azt hitte, hogy laza és bevállalós anyuka lesz, de most már ő is tudja, hogy ettől fényévekre van. A műsorvezető kislánya nyolc hónapos, és egyre többet mozgolódik: kúszik, mászik és feláll, így édesanyja már előre izgul, mi lesz, ha el is indul.

„Már így is minden pillanatban rajta van a szemem, másodpercek alatt képes a helyét változtatni, én pedig csak kapkodom a fejem. Nagyon aktív és okos kislány, ügyes is, de persze én folyamatosan aggódom valamiért. A párom éppen az én ellentétem, laza apuka, és mindig mondja, hogy le kellene lazulnom nekem is, ne féltsem túl a kislányunkat, de egyelőre még nem megy, folyamatos az aggodalom.”

Tücsi a családjával (Fotó: Instagram)

A kis Nara egyébként nagyon vidám, nyitott és kíváncsi kislány, az anyukája pedig azt az elvet vallja, hogy mindent tapintson, nézzen és kóstoljon meg, amit csak lehet, persze észszerű határok között. Nara élvezi a világ felfedezését, már a házukban lévő lépcsőn is lelkesen mászik, itt az ideje tehát annak, hogy Tücsiék teljesen gyerekbiztossá tegyék otthonukat. 

„Még csak nyolc hónapos, de már felmászik a lépcsőn, úgyhogy időben el kellett kezdenünk a házunk biztonságossá tételét. A vegyszerek, takarítószerek eleve a legmagasabb polcokon vannak elzárva, de olyat is hallottam már, hogy egy kisgyerek megtalálta és megitta az ecetet, és azonnal kórházba kellett rohanni vele, így azt is számára elérhetetlen helyen tartom a konyhában. Most már el kell kezdenünk beszerezni a gyerekzárakat, a biztonsági rácsot a lépcsőhöz, a hozzátáplálásnál is nagy szükségünk van ötletekre, így biztosan kimegyünk majd a BabaMama Expóra az Arénába. Ez az ország legnagyobb babás kiállítása, akkor is nagyon sok jó ötletet kaptam ott, mikor Narát vártam, és biztos vagyok benne, hogy most is megtaláljuk, amire szükségünk van.”

Tücsivel is találkozhatsz a BabaMama Expón a Papp László Budapest Sportarénában november 22-24. között.

Megnézem
Összes kép (8)

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top