Sztárok

A Konyhafőnök VIP: az ÉNB sztárja majdnem elhányta magát

Irtózik a belsőségektől Tihanyi Peti. Elmondása szerint képtelen megenni ezeket a szerveket.

Tihanyi Peti undorodott a heréktől, folyamatosan öklendezett A Konyhafőnök VIP legutóbbi adásában. „Mikor felemeltem a burát, teljesen lefagytam, bennem minden elszállt. Abban a pillanatban fogalmam sem volt, hogy mit fogok rakni a tányérra. Egyáltalán, azt sem tudtam, hogy ne emeljem fel a kezem, és mondjam azt, hogy köszönöm szépen, nekem ennyi volt a verseny! Annyira irtózom az ilyen dolgoktól” – vallotta be az ÉNB sztárja, aki végül gumikesztyűben nekilátott a főzésnek.

Igyekezett minél gyorsabban felszeletelni az abált bikaherét, de muszáj volt néha a szeletelés közben is meg-megállnia, mert rátört a hányinger. „Kellett hozzá lelkierő, hogy bent tartsam a gyomrom tartalmát” – árulta el Tihanyi Peti, aki végül minden bátorságát összeszedve, a séfek tanácsára, megkóstolta az alapanyagot, hogy tudja, milyen jellegű köreteket és ízesítést adjon hozzá, de azt az egy, megrágott falatot sem volt képes lenyelni. 

Kiemelt kép: RTL Klub

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top