Sztárok

Árpa Attila kora sokakat érdekel – 48 éves lett a sármos színész

Árpa Attila nagyon fiatalos, így valószínűleg csak kevesen tippelnének arra, hogy a színész közel jár az ötvenhez.

Árpa Attila drogügye futótűzként terjedt a médiában, ő maga azonban azt vallotta, bármikor vállalja a tesztet. Azt is elárulta, hogy tudja, ki dobta fel, ki akarja besározni, de nem vesz róla tudomást. Bár az emberek nem nézik jó szemmel a dolgot, mégsem ez érdekli őket a színésszel kapcsolatban leginkább: sokkal több mindenkit megmozgat az, hogy ki éppen Árpa Attila barátnője, és mennyi idős valójában a színész.

Szinte hihetetlen, hiszen nagyon jó formában van, de Árpa ma töltötte be a 48-at, szóval már matematikailag is egyre közelebb áll az ötvenhez. A színész ugyanakkor nagyon fiatalos, valószínűleg ezért bomlanak érte a fiatalabb (és sokkal fiatalabb) nők is.

Árpa Attila szerelmi élete sokakat érdekel (Fotó: Smagpictures.com / Zoltán Nagy)

2016-ig tartott a házassága Tomán Szabinával, akivel egy közös gyermekük is született. Azt mondják, volt pár vitájuk, de megbeszélték a konfliktust, és felnőttek módjára kezelik a helyzetet. Mindenképp azt szerették volna, ha Amira azt látja, hogy a szülei jó viszonyt ápolnak, így továbbra is ezt az elvet követik. 

A színész egyébként a válása után nem volt sokáig szingli, de az új kapcsolat is kudarcba fulladt. Bár az évek alatt megszokhattuk, hogy alig beszél a magánéletéről, Árpa nemrég annyit mégis elárult, hogy pár hónapja összejött egy újabb hölggyel, aki 19 évvel fiatalabb nála, de nagyon jól megvannak. 

„A kettőnk közötti korkülönbség nem olyan nagy, a sztárvilágban ennél durvább példák is léteznek. Egyszóval nem érzem magam annyinak, ahány esztendős vagyok” – nyilatkozta korábban a BEST magazinnak Árpa Attila, aki azt is elárulta, hogy Alexandrát egy magazinban látta meg, majd 2014-ben a Thália Színházban személyesen is találkoztak, de akkor még mindketten párkapcsolatban éltek. Később egy reklámfilm forgatás alkalmával újra összefutottak, ekkor hívta először randira a lányt a színész, ebből pedig tartós kapcsolat lett. 

A rajongók egyébként örülnek Árpa Attila boldogságának, és mint azt már írtuk, a színész szerelmi élete és kora még mindig jobban érdekli az embereket, mint a drogügy.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top