Sztárok

Sánta László a feleségét akarja lenyűgözni a Konyhafőnök VIP-ben

Sánta László remekül teljesít Rácz Jenő csapatában.

Sánta László és Juliska nagyon jó párost alkottak a Nyerő Páros előző évadában, azóta pedig kiderült, hogy külön is megállják a helyüket. A táncosnő egészen az elődöntőig menetelt A Konyhafőnök VIP előző szériájában, könnyes volt a búcsú. A színész a műsor kezdetekor leszögezte, amellett, hogy szeretné megmutatni egy másik oldalát, mindenképp le akarja főzni a feleségét.

Juliska is nagyon otthonosan mozgott a konyhában, sokszor dicsérték. „Szeretem, ha valaki vidáman és néha akár önfejűen főz a konyhában, szerintem ez rád jellemző volt, mint ahogyan az is, hogy nagyon-nagyon jó ételeket mutattál nekünk. Van benned valami plusz” – mondta annak idején Fördős Zé, akinek az egyik személyes kedvence volt a fiatal anyuka. 

Sánta László sem vallott szégyent, versenyeztek érte a séfek, hiszen valóban nagyon kreatív, és jó ételeket visz a zsűri elé. Sárközi Ákos tegnap azt mondta neki, ha így folytatja, fel kell kötnie a gatyáját, mert ugyan hisz a saját versenyzőiben, a színészben is nagy potenciált lát.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top