Sztárok

Kökény Attila cáfolja a házassági válságáról szóló híreket

Nyár vége óta pletykálják, hogy Kökény Attila házassága megromlott. Most reagált a hírekre.

Kökény Attila magánélete sosem volt címlaptéma, hiszen amikor jelentkezett a tehetségkutatóba, már felesége és gyermekei voltak. Éveken át senki nem kételkedett a kapcsolatában, az utóbbi pár hónapban azonban több pletyka is keringett, miszerint az énekes elköltözött otthonról, mert megromlott a házassága. Kökény a Bors cikkében reagált ezekre a hírekre.

„Én is hallottam ezt a pletykát, de Arankával mi huszonkét éve kitartunk egymás mellett jóban-rosszban. Nem hagytam el, nem költöztem külön. Eladtuk a házunkat, és együtt költöztünk ideiglenesen szállodába, talán ezt érthették félre. Ami pedig a kísértést illeti, meg kell tartani a három lépés távolságot. Egy egészséges férfi természetesen észreveszi a szép nőt, és el tudna csábulni, de ha valaki a családot és a békét akarja, a flörtnél nem megy tovább” – mondta a lapnak az énekes, aki azt is elárulna, ha mégis félrelépne, nem egy korabeli nővel tenné, ezt pedig nem engedheti meg magának.

„Ha kikezdenék valakivel, nyilván nem egy korombélivel tenném. De hát a lányom húszéves, kész nő! Mégis hogy nézne ki, hogy egy vele egyidős­sel kikezdek? Nem tudnék megállni Arankával szemben úgy, hogy megcsaltam az édesanyját. Azt gondolom, egy férfinak tudnia kell türtőztetnie magát” – zárta szavait Kökény Attila.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top