Sztárok

Emlékszel Rábaközi Andreára? Így néz ki ma az 52 éves modell

Kirobbanó formában van az egykori modell, Rábaközi Andrea. A ’80-as évek szexszimbóluma most elárulta, minek köszönheti fantasztikus alakját.

A Sláger TV-n este 20:55-től láthatjuk majd újra Rábaközi Andreát, aki egy rövidebb jelenet erejéig szerepel a Drága családomban. Tina és Emilio ezúttal egy szépségszalonba mentek, hogy feltöltődjenek egy kicsit, és ott futottak össze az egykori modellel.

Rábaközi Andrea a szépségszalonban találkozott Emilióval és Tinával (Fotó: Sláger TV)

„Legalább három éve nem találkoztunk Andival, de semmit nem változott. Nemhogy a három évhez képest, a 25 évvel ezelőtti énjéhez képest se. Gyönyörű, fiatalos, olyan csinos, mint egy Barbie baba” – áradozott Tina Rábaközi Andrea láttán, aki elárulta minek köszönheti bombaformáját.

„Agyban dől el a forma. Napi ötször eszem egyszerre annyit, amennyi belefér az egyik nyitott tenyerembe. Akkora a gyomrunk, mint az öklünk, nem terhelem túl, nekem bevált ez a módszer. A nyers kosztot preferálom, saláta, magvak, zöldség, gyümölcs, főtt ételeket inkább hétvégén fogyasztok. Nagyon kevés húst eszem. Amin élek, amit eszem, azt szeretem, nekem így ez nem lemondás. A tejtermékeket, például a mozzarellát imádom” – árulta el Rábaközi Andrea, akinek életmódját ámulva hallgatta Tina és Emilio.

„Lenyűgöző, hogy Andi milyen jó formában van. Semmit nem változott, elképesztő, hogy kicsit még kevesebb kiló is, mint 25 évvel ezelőtt. Sajnos, mi nagyon szeretjük a hasunkat, így egy ilyen szigorú életmódot nem tudnánk betartani, de csodálatos, ahogy ő ezt tartani tudja, az eredményről nem is beszélve” – mondta Emilio.

Emlékszel még Rábaközi Andrea fehérneműs képeire? Mutatunk róla régi és új fotókat: 

Megnézem
Összes kép (4)

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top